Wednesday, July 7, 2010

Bias Cinta - Desire

video

CakapCakap
kikiki... mengong sungguh botak nih...
asalnya kawan aku suh tulung carik lagu kompulan dizayer nih... masa duk brauzing bebanyak bidio tu... keluar pulak bidio mamat nih... memang ober ahhh... :P

kompulan nih... memang andereited ahhh... kalau nak ikut rif gitar dia, kira pawer gak lah... [mosli influens komlan omputeh ah... kompolan jepun lodnes tu pun...] derang men blues pun kira okei lah gak...

baru aku tau ropenya yang men gitar kompulan ni bapak binda tuh... [bukan mamat ramut panjang lam bidio nih ye...].

errr... kalau nak ngutuk orang lam bidio nih... kutuk yang botak tu je ye... yang ramut panjang tu... dah meninggal pun... al-fatihah lah untuk dia.



haa... menang belanda mintak tanah nih... malam neh... aut la sempen tuh... kikiki... :P

6 comments:

siti said...

hahaha...motif tibe2 mamat botok tu pikul beg? duk main aun cak jelir2 lidoh pulok. supe budok2.

el said...

kih lirik ade kembare kang... mujur ye dok gi nak khete kembare... :P

achik said...

hahahadeh.. emang ober giler ahhhh.. x boleh blah.. ekeke..

cheh.. harap2 sangat ramalan paul tu betul.. ;p

el said...

hahah... sotong tu eiti persen je betul masa bandesliga... setakat ni dia betul semua kat welkap... dah sebentipaif dah tu... belen ni dia salah la... kikiki.. :P

-.- said...

aku tengok sikit aje bidio tu..takde appeal..ughh

kite kat sini pun ada mani the parakeet predict spain menang world cup..hah

el said...

haha... tu semua nak kasik orang naik bot espanya la tu.... senang tenggelam bila berat sangat... :P