Tuesday, June 8, 2010

Ditelan Pahit Dibuang Sayang - Legacy

video

CakapCakap
gila mamat nih... cuak amanda holden... kikiki...
tapi tak sempat masuk fainel pun... apa punya pengundi lahhh..



takziah buat tuan tanah... rumah dia kena rompak... kena tumbuk lagi... cerita penuh... baca kat blog dia lah...

6 comments:

-.- said...

dah pernah tengok dia buat trick yg sama dan trick lain kat satu show beberapa tahun dulu..trick dah basi sbb tu tak masuk final..

el said...

kalau nak ikut trik... yang penari, dram, jimnas tu... basi dah semua tuh... dan ramai lagi yang leh buat bagus dari tu... cam spelbaun yang menang, ngan budak men dram final tri tuh... dan yang nomor tiga... budak dua ekor menari tuh... boiben kepala besar tu, ngan yang main anjing tu... kowmen sangat...

achik said...

pa'chik rajin gak melayan rancangan ni ek.. ;p

el said...

sesambil buang masa je.. kikiki... :P

kingbinjai said...

isk isk isk

el said...

ko saket gigi ke bin???