Friday, January 8, 2010

Aku Dah Bosan - Amy Search

video
Cakap-Cakap
leh teka hapa yang mamat ni nak lukis???

malas nak layan isu-isu bodoh lam melaya nih... dengan bahlol-bahlol yang kononnya nak jaga kesehatan rakyat... cheh... pegi mamak minum teh tarik tawar sah-sah mengamuk nye... sapa la orang gaji derang tu... tulung jangan buh gula lam teh o derang tu weh...

dengan keibies yang tengah koya... tetiba ada duit nak dihabiskan untuk antar budak main bola, tapi takde duit nak buat kejohanan bawah 15... cheh... ikut sangat saranan mulut buihbuih tuh...

keling dua ekor yang terer macam arsene lupin, kaito kid, danny ocean dan kengkawan, keyser soze, gaspar lemarque, robert macdougal...

kes orang mati jatuh bangunan yang tak abis-abis lagi... kes orang botak lari ilang tah ke mana... menantu ngan anak sengal nik aziz... kerajaan perpaduan yang masih nak berpadujanji...

kesah berebut nama tuhan... padahal dedua pun tak ikut yang Allah suruh...

bosan wehhhh.... pegi mati la seme-seme babi...

16 comments:

siti said...

dasat mamat nih lukih bruce lee kot tebalik....

pok2 tu sejenis ngan hok menatang ragut rumput...bab tu otok tdk berkembang...
kalu aku jd org gaji pok2 nih, aku ganti gule tu dgn arsenik..biar buih mulut....
harharhar....

mudin001 said...

sakit palo weh!

el said...

mujur dok buh arsene wenger... tidok maroh tok muding bowoh nun... kikiki...

el said...

sakik ppalo ko mugo boh??

achik said...

pergh, hebat betul!

saya lagi la malas nak layan.. tu yg malas nak baca paper, malas nak tgk berita.. heh!

tasekmerah said...

tererrrrrrr gilerrrrrrrrrr.......!

el said...

ko layan cerita pahrin ahmad je tau... kikiki... :P

el said...

kannnnn.... :P

achik said...

saya layan prison break je.. ekeke..

el said...

tak leh lari lagi ke derang tu dari jel?? lama benau...

achik said...

dah berjaya lari dari satu jel.. masuk jel lain plak.. pastu main kejar-kejar lagi.. lama2 bosan gak, patah balik benda yg sama.. seb baik ada bf saya.. hahaha.. ;p

el said...

tu pasal cerita ni takleh nak dibuat banyak sizen... apa barang duk main lari jel bertahun-tahun... kikiki...

mek said...

lar.. melukis potret jah... haha~

gaknyo pokcik, ni kes bakar gereja ni guano kiro? koho teruk malaya nih

^^ said...

yo yo o aje..

el said...

hok tu baso jenih ponde... braning gak... ajok lawe depe-depe eh...

el said...

:P