Wednesday, January 20, 2010

Anak - Freddie Aguilar




CakapCakap
kikikiki.... :P

27 comments:

zwitt said...

yang tukang tanya satu pasai..yang tukang jawab pun ntah apa2....hehe

siti said...

kelako yg membunuh! bangangsss...

el said...

kikiki...

el said...

hikhik...

mugiwara said...

hah!
itu la pasal!

sengal!

orang yang vote best answer and thumb ups tu pun sama sengal!

hahahaha~

Purp said...

Oooo baru aku tau. hahahahahahahahahahampeh!

el said...

nanti hati-hati naaa... kikiki...

achik said...

hahaha bengong betul.. ni la jadinya bila 'terlebih fikir'.. ;p

el said...

kikiki... tompang melawak la tu... ekekke....

el said...

gila isim katanya... kikiki...

tasekmerah said...

kah kah kah... apa ke bangang sangat tu.... ha ha.

.

fafarafa said...

hahahahha....aku rasa tukang jawab tu mmg saje kot jawab cenggitu. menunjukkan bengang dgn soklan bangang cenggitu....so bg aa jwpn bangang.

adehhhh...xbley blah btol

el said...

tak betul eh jawapan tu?? :P

el said...

tengok sumber dia pun web merepek dah tu... kikiki... :P

jfook said...

Impossible. You are not even producing ovum during pregnancy. A common sense.
jfook.blogspot.com

el said...

lol... why so serious dude.. :P

mudin001 said...

kuang kuang kuang! I like! :D

thaliana_damia said...

pak chik ..ni buku bio mana ni ckp cmni?

*-* said...

lame

el said...

mujur mu dok kene deng... tidok banyok anok mu... kikiki...

el said...

biol-oji

el said...

:p

DeeN said...

Aku tak tau nak kumen lagu mana cara... awat x leh guna menatang kotak blogspot ka? Adeh tak paham aku hahaha... lepas neh aku kumen pakai posmen jer la. buleh ka pokcik? ;p

izinni said...

aku rasa jawapan tu jawapan perli laa dan soalan tu datang dari budak2 baru akhil baligh tak belajar lagi pendidikan seks di sekolah :P

el said...

kumen kat kutak blogspot tu tak kuar kat sini laaaaa!!! hari tu dah tulis dah...
posmen kampung ang tak lalu kot umah aku... kikiki...

el said...

kikiki... emang la.... :P

anonje said...

oh,INFINITE LOOP tu mace black hole ko?